Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Authentieke intelligentie : waarom mensen altijd winnen van computers / Elke Geraerts ; illustraties Senne Trip
Uitgave: Amsterdam : Prometheus, 2019, ©2019
Collatie: 235 pagina's : illustraties ; 20 cm
Noot: Met literatuuropgave.
Samenvatting: Analyse van de sterke kanten van de natuurlijke intelligentie van de mens ten opzichte van kunstmatige intelligentie; met praktische adviezen om daarvan gebruik te maken.
Isbn: 9789044640557
Auteur: Geraerts, Elke Ghislaine (1982-) [G]
Medewerker: Trip, Senne [G]
Materiaal: Boek V Inf
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2019
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Informatief
Zoektitel: Authentieke intelligentie [G]
SISO: 415.4
527.8
Onderwerp: Intelligentie
Kunstmatige intelligentie; Kritiek
PIM: Intelligentie (Geestelijk leven)
Aanschafinfo: Een boek over de sterke kanten van onze organische intelligente in digitale tijden en hoe die het beste te benutten. De titel dekt de lading niet; de lezer verwacht een vergelijking tussen kunstmatige en natuurlijke intelligentie, maar het is in feite een zelfhulpboek. Een uitstekend zelfhulpboek, zeer leesbaar en fraai geschreven. De auteur weet duidelijk waar ze het over heeft en wisselt heldere theoretische onderbouwing af met praktische tips. De optimistische toon is bovendien een welkom tegengif voor de heersende angst dat ons 'oertijdbrein' niet om kan gaan met smartphones. Enkel het deel over bedrijfsvoering valt uit de toon. Tenzij de lezer manager is, heeft dat weinig relevantie. Een minpuntje is verder dat vrouwen vaak met hun voornaam worden aangeduid en mannen met hun achternaam. Bevat links om verder te lezen en een literatuurlijst..
Titelnr: 2107391
Extern zoeken: =Google

1 exemplaren, 0 aanwezig

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 13-02-2020
2e verd. Informatief 415.4 GERA