Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Veerkracht : een handleiding voor innerlijke rust, kracht en geluk / Rick Hanson ; i.s.m. met Forrest Hanson ; vertaald uit het Engels door Ronald Hermsen
Uitgave: Utrecht : Ten Have, [2019]
Collatie: 272 pagina's ; 22 cm
Noot: Vertaling van: Resilient : how to grow an unshakable core of calm, strenght, and happiness. - ©2018. - Met literatuuropgave, register.
Samenvatting: Praktische adviezen en meditatieoefeningen van een Amerikaans neuropsycholoog om innerlijke krachten te ontwikkelen.
Isbn: 9789025906863  toon meer
Auteur: Hanson, Rick [G]
Medewerker: Hanson, Forrest [G]
Hermsen, Ronald (1962-) [G]
Materiaal: Boek V Inf
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2019
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Informatief
Zoektitel: Veerkracht [G]
SISO: 415.3
Onderwerp: Geluk; Neuropsychologie
Meditatie
Mindfulness
PIM: Geluk (Lichaam en Gezondheid)
Aanschafinfo: Praktische adviezen en meditatieoefeningen van een Amerikaans neuropsycholoog en zijn zoon, om innerlijke rust en veerkracht te bereiken en tegenslagen het hoofd te bieden. In twaalf hoofdstukken (vier delen) wordt op een toegankelijke manier uiteengezet, dat ieder mens drie basisbehoeften kent: veiligheid, vervulling en verbondenheid. Door deze te herkennen, gedachten, gevoelens en handelen hierop af te stemmen worden krachtbronnen aangesproken zoals lef, dankbaarheid en mededogen. Uitgangspunt is dat je zelf de meeste invloed hebt op je bewustzijn, en minder op je lichaam en de wereld om je heen, en dat we door onze hersenen te trainen kunnen veranderen. Bevat literatuuropgave en register. Duidelijk lettertype. De auteur schreef eerder onder andere 'Geheugen voor geluk' (2014)*, 'Eén ding tegelijk' (2013), 'Boeddha's brein' (2012)..
Titelnr: 2107390
Extern zoeken: =Google

1 exemplaren, 1 aanwezig

  • 1x BeschikbaarBeschikbaar
2e verd. Informatief 415.3 HANS

Exemplaren in andere vestigingen