Titeldetail

Zoeken in op
Titelblok: Christina / Bernadette von Dreien
Deel 1: Tweeling als licht geboren / vertaling [uit het Duits] Anita Elke Kuiper ; redactie Vitataal tekst & redactie ; foto's binnenwerk Bernadette von Dreien
Uitgave: Eeserveen : Uitgeverij Akasha, [2019]
Collatie: 319 pagina's : illustraties ; 22 cm
Noot: Vertaling van: Christina. Band 1: Zwilinge als Licht geboren. - Rheinau : Govinda-Verlag GmbH, ©2017.
Samenvatting: Verhaal van een meisje (2001) dat contact heeft met hogere multidimensionale werkelijkheidsniveaus en op Aarde is gekomen om te helpen bij de evolutionaire transformatie van de mensheid.
Isbn: 9789460151859
Auteur: Dreien, Bernadette von [G]
Medewerker: Kuiper, Anita Elke [G]
Sec. Corp.: Vitataal, Feerwerd [G]
Materiaal: Boek V Inf
Taalcode: Nederlands
Mediasoort: Boek
Publ.jaar: 2019
Jeugd/Volw.: Volwassen
Inform./Verh.: Informatief
Zoektitel: Christina [G]
Deeltitel: Tweeling als licht geborden [G]
Tweeling als licht geboren [G]
SISO: 424
Onderwerp: Paragnosie; Verhalen
PIM: Paragnosie (Geestelijk leven)
Aanschafinfo: De auteur (Zwitserland, 1972 ) is moeder van Christina (2001), een heel bijzonder meisje dat een uitzonderlijk hoog trillingsniveau heeft. Dit betekent dat ze een sterk verruimd bewustzijn heeft met bijbehorende paranormale vermogens en kennis. Doordat ze multidimensionaal kan waarnemen, is ze in staat om onvoorstelbaar veel informatie tegelijk te verwerken en te overzien. De auteur vertelt het verhaal van Christina vanaf de geboorte zoals ze het als moeder heeft beleefd. De lezer groeit, samen met haar, in begrip voor de grotere (fijnstoffelijke) werkelijkheid die er blijkt te bestaan. Christina behoort tot een nieuwe generatie jongeren die onder meer indigokinderen wordt genoemd en de bijzondere vermogens die Christina heeft, zullen in de nabije toekomst steeds meer gaan voorkomen. We leven namelijk in een bewustzijnsevolutie, die zal leiden tot ingrijpende veranderingen op alle levensgebieden. Op een integere en hoog intelligente manier geeft Christina een compleet nieuw perspectief op de gebeurtenissen in de wereld, het universum en onze rol daarin. Fascinerend boek met een boodschap van hoop. Met inhoudsopgave..
Titelnr: 2106717
Extern zoeken: =Google

2 exemplaren, 0 aanwezig

  • 1x UitgeleendUitgeleend tot 17-02-2020
2e verd. Informatief 424 DREI dl. 1
  • 1x BesteldBesteld
2e verd. Informatief 424 DREI